VURDERING AF DØDSBO

Står du pludselig i en situation, hvor du har mistet en du holder af, og med et dødsbo der skal afvikles, kan det midt i sorgen være svært at vide, hvilke ting der skal smides ud, og hvad der skal gemmes. I situationer som dette bør du lade en professionel udføre vurdering af dødsbo, så du ikke skal bekymre dig om det midt i sorgen.

 

Hos Totalrydning.dk tilbyder vi professionel hjælp til vurdering af dødsbo i København og på hele Sjælland. Vores vurderinger er baseret på mange års erfaring i branchen, så du kan trygt overlade opgaven til os, da vi altid giver en korrekt og præcis vurdering af alt inventaret.

Vi hjælper med rydning af dødsbo

Professionel vurdering af dødsbo

Når man oplever et dødsfald, kan man nemt stå i sorgens tomrum, hvor det hele kan virke uoverskueligt. Der kan være mange minder forbundet med den afdødes bo, som gør det svært objektivt at vurdere, hvad de forskellige møbler og genstande kan være værd. 

Måske synes du, at det er unødvendigt at få foretaget en vurdering af dødsbo. Men der er flere årsager til, at du bør få en vurdering af inventaret. Hos Totalrydning følger vi med i, hvad der er på mode, og vi kan derfor fortælle dig, hvis du er i besiddelse af noget, som er i høj kurs og derfor kan have en høj værdi.

Når du vælger os til at give dig en vurdering af dødsboet, giver vi dig et bud på inventarets værdi, så du ikke ved et uheld risikere at skille dig af med genstande, som kan have en høj værdi og være mange penge værd. Vi er specialister i vurdering af dødsbo. Når du vælger os til at udføre opgaven, er du sikret professionel værdisætning og vurdering af indboet. 

 

Få en samlet vurdering af dødsbo

Vi har fingeren på pulsen og kender til markedet, og hvad der rører sig her og nu. For eksempel kan den støvede møntsamling sagtens være mange penge værd. Eller den bagerste bog i reolen kan være den første udgave af en yderst sjælden udgivelse. Der kan altså være mange årsager til, at en genstand kan være meget værd, og med vores baggrund og indblik forstår vi os på dem alle.

Derudover kigger vi også på hele inventaret og giver herudfra en samlet vurdering af boet. Individuelt set er de enkelte møbler og genstande måske ikke særlig meget værd, men set som helhed kan det være med til at øge værdien. Det er derfor vigtigt, at man altid foretager en total vurdering af dødsbo og ikke kun for enkelte genstande.

 

Overlad trygt vurdering af dødsboprocessen til Totalrydning

Noget af det vigtigste i forbindelse med en rydning efter et dødsfald er vurderingen af dødsboet. Dette gælder både, hvis det kun er en del af boet, der skal sælges og hvis det er hele dødsboet. En vurdering af et dødsbo vil vi basere ud fra den besigtigelse, som vi foretager af det pågældende bo. 

Når du har taget kontakt til os, og vi har aftalt en tid for besigtigelse, vil vi kunne danne os et overblik over, hvordan vi kan vurdere boet og vi vil efterfølgende komme med en vurdering heraf. 

Udover vurdering af dødsbo for de pårørende tilbyder vi også vores ydelse til advokater, forsikringsselskaber m.m., så det er muligt at få en professionel besigtigelse fra fagfolk med mange års erfaring indenfor branchen. 


Har du brug for hjælp til vurdering af dødsbo?

Står du med et dødsbo, og er i tvivl om værdien heraf? Kunne du tænke dig at få det ryddet professionelt af erfarne fagfolk og uden for meget besvær? Så står vi hos Totalrydning klar til at hjælpe dig med opgaven.

Da værdien af et bo er meget svært at udregne, og to boer aldrig er ens, så foretages der altid en besigtigelse inden den endelige vurdering af boet. Når besigtigelsen er foretaget, vurderer og beregner vi indbo og værdier, og ud fra det giver vi dig et tilbud på totalrydning og eventuelt opkøb. 

Hvis du pludselig står med et dødsbo, som du har brug for hjælp til at få vurderet, så kan du altid fange os i tidsrummet 08:00 – 19:00 på hverdage og i weekenden 09:00 – 17:00. 

 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på vurdering af dødsbo

Har du eller en du kender brug for en professionel vurdering af dødsbo, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Totalrydning.dk giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på vurdering af dødsbo. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud på vurdering af inventaret i dit dødsbo.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan vores vurdering af dødsbo foregår, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 74 73 04 eller til at sende os en mail på info@totalrydning.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med vurdering af indbo dødsbo og svare på dine eventuelle spørgsmål. 

Vurdering & køb

Professionel vurdering

Mange års erfaring

Rydning af dødsboet

Kontakt os og få vurderet dit dødsbo

Hvis du gerne vil have en professionel vurdering af inventaret i dit dødsbo, så kontakt os på telefon eller mail. Vi sidder klar både i hverdagen og i weekenden, så vi kan aftale et tidspunkt, vi kan komme på besøg. Når vi har kigget dødsboet igennem, giver vi dig vores vurdering – og måske også et tilbud.

Derfor skal vi vurdere dit dødsbo

Måske synes du, at det er unødvendigt at få foretaget en vurdering af dødsbo. Men der er flere årsager til, at du bør lade os vurdere inventaret. Vi følger med i, hvad der er på mode, og vi kan derfor fortælle dig, hvis du er i besiddelse af noget, som er i høj kurs i øjeblikket – og som derfor kan være meget værd.

Vi kender til markedet og har fingeren på pulsen. Den støvede gamle møntsamling kunne snildt være mange penge værd. Eller bogen gemt langt væk bagerst i bogreolen kunne være første udgave af en yderst sjælden udgivelse. Der kan være mange årsager til, at en genstand har værdi, og vi forstår os på dem alle.

Sidst men ikke mindst, så kigger vi på hele inventaret, og giver en samlet vurdering. Individuelt er de enkelte møbler og genstande måske ikke særlig meget værd, men set som en helhed kan det være med til at øge deres værdi. Derfor er det vigtigt, at man altid foretager en total vurdering af dødsbo, og ikke kun enkelte genstande.

dødsbo rydning