Rydning af dødsbo

Har du mistet en du holder af, og står du nu tilbage med sorgen, og et dødsbo der skal ryddes? I situationer som dette kan det være svært at finde overskud til at tømme et dødsbo, når man i forvejen kæmper med en stor sorg efter et dødsfald.

Hos Totalrydning tilbyder vi professionel hjælp til rydning af dødsbo i København og på hele Sjælland, så du kan fokusere på at bearbejde tabet, mens vi rydder boet for dig, og efterlader det derefter pænt og rent. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi står klar til at hjælpe dig, hvis du pludselig står i en svær situation. Hos os er opgaven i både professionelle og trygge hænder, så du kan have fokus på sorgen over at have mistet en, som du har kær.

Professionel rydning af dødsbo

Der kan være mange minder forbundet med et dødsbo, der nu står og skal ryddes. Vi sørger derfor altid for at rydde boet både diskret og respektfuldt. Vi rydder dødsboet og kører gamle møbler og inventar væk, men derudover kan vi også stå for opkøb af dødsboet, hvis dette ønskes.

Som pårørende ønsker nogle at tage sig tid til, at mindes den afdøde, mens andre helst vil have rydningen af dødsboet overstået så hurtigt som muligt. Vi tømmer dødsboet i lige præcis det tempo, som du ønsker, og hvis det virkelig haster, så tilbyder vi også ekspres rydning indenfor 24 timer.

Vi er specialister i rydning af dødsbo. Det betyder, at vi sørger for, at det bliver gjort med en kærlig hånd og med dyb respekt, da vi ved, hvor svær sådan en periode kan være, for dig der står tilbage. Vi sørger for, at hele rydningen bliver udført sikkert og professionelt, og vi rydder alt lige fra lejlighed til hus, og fra kælder til loftsrum. Vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer til dit behov i den svære tid, hvor du ikke selv kan overskue at rydde et dødsbo. 

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo?

Står du i en situation, hvor du skal have ryddet et dødsbo, eller kender du en, der har brug for vores hjælp? Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på, hvad rydning af dødsbo vil koste. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden med navn, telefonnummer, e-mail og skrive en besked om, hvad du skal have ryddet, og hvor stort et omfang opgaven drejer sig om. Så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan rydning af dødsbo foregår, eller er der nogle informationer, du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os ved at sende os en mail til info@totalrydning.dk eller ringe til os på telefon 71 74 73 04. Vi står altid klar til at hjælpe dig med rydning af dødsbo. 

Diskretion og respekt

professionel håndtering

Rydning i København

Rydning på Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo

Hvis du pludselig står med et dødsbo, som du skal have ryddet, så ring eller skriv til os. Du kan altid fange os i tidsrummet 08:00 – 19:00 på hverdage, og i weekenden 09:00 til 17:00. Så kan vi besvare dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud.


Kontakt os

Vi tager os af hele rydningen fra start til slut

Hos Totalrydning gør vi alt, hvad vi kan for at gøre processen så smertefri som muligt for dig. Når du tager kontakt til os, aftaler vi sammen en tid, hvor vi kommer på besøg og gennemgår dødsboet. Når vi ved, hvor meget der skal ryddes, så giver vi en uforpligtende pris på opgaven. Når du vælger os til rydning af dødsbo, er der ikke mere, du skal tænke på. Vi klarer den derfra, og du behøver ikke engang at være til stede, hvis byrden er for stor følelsesmæssigt.

Når vi tømmer dødsboet, har vi øje for genstande og objekter, som kan have affektionsværdi. Det kan for eksempel være fotografier, billeder eller andet. Vi sørger for at sikre, om disse ting skal ryddes eller ej, inden vi fjerner dem. Og inden vi går i gang med rydning af dødsbo, spørger vi ind til, om der er møbler bøger, genstande eller andet inventar, som du gerne vil gemme.

Kompetent og billig rydning af dødsbo

Når det kommer til rydning af dødsbo, har alle kunder forskellige ønsker, og dem forsøger vi så vidt muligt altid at opfylde. Vi håndterer derfor inventar og genstande på den måde, du ønsker, og vi giver gerne gode råd til, hvorvidt møbler og andre artikler fra boet skal genbruges eller destrueres.

Vi vægter kompetent service og yder en stor indsats for, at du får det præcis på den måde, som du ønsker, når vi skal rydde et dødsbo. Vi sætter også en ære i at kunne giver dig gode priser på rydning af dødsbo, hvad enten det er helt hjem, der skal ryddes eller blot en sofa der skal rydde ad vejen. Uanset hvor meget vi skal hjælpe dig med, så får du det til en fordelagtig pris, og vi sørger for at rykke ud med kort varsel, hvis du ønsker det.