Opkøb af dødsbo

Når man står midt i en sorg over at have mistet, kan det være svært at beslutte, hvad der skal ske med inventaret og indboet i den afdødes bo. 

Hos Totalrydning.dk står vi for opkøb af dødsbo. Vælger du os til at håndtere opgaven, garanterer vi, at vi behandler dødsboet med både diskretion og respekt overfor de efterladte og den afdøde. 

Vi opkøber dødsboer i København og omegn samt på resten af Sjælland. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi udviser stor forståelse, og enhver situation håndteres med enorm professionalisme. Hos os er opgaven i trygge og professionelle hænder, og vi forstår og har stor respekt for, at du står i en svær situation. Lad os hjælpe dig og opkøbe dit dødsbo, så der er én ting mindre, du skal bekymre dig om midt i sorgen.

 
Vi hjælper med rydning af dødsbo

Professionelt opkøb af alle former for dødsbo

Om dødsboet er fyldt med værdigenstande eller ikke indeholder særlige værdi effekter, betyder ikke noget for os, da vi opkøber alle former for dødsbo. Vi køber værdigenstande til en fair pris, og genstande som ikke har en markedsværdi, kører vi gerne på genbrugspladsen eller til genbrugsbutikken. Du skal altså ikke løfte en finger, når du lader os varetage opgaven. Vi sørger derudover også for at have en dialog med dig omkring alle de genstande, som kan have affektionsværdi. Dem opkøber vi naturligvis ikke, medmindre du selv gør opmærksom på, at du ønsker at sælge dem.  

Vurdering og afregning ved opkøb af dødsbo

Når du står med et dødsbo, som du ønsker at komme af med, er det vigtigt med vurderingen. Der kan være designer møbler, antikke møbler eller andet værdifuldt iblandt indboet. Hos os får du altid den bedste vurdering og vi opkøber dødsboer til en god og fair pris. Hvis ejendelene i dødsboet ikke har nogen værdi, kan vi ligeledes også stå for rydningen af boet. Når vi afregner opkøbet af dit dødsbo, finder betalingen sted, inden vi går i gang med at tømme dødsboet. Skulle det være sådan, at salget ikke er nok til at dække udgifterne for at få ryddet boet, så tager vi først imod betaling, når hele boet er ryddet og afleveret.

Delvist eller totalt opkøb af dødsbo

Vi kan både stå for både et delvist eller et totalt dødsbo opkøb, alt efter hvad du måtte ønske og have behov for. Et delvist opkøb er ideelt for dig, hvis du selv har overskuddet til at håndtere dele af inventaret, mens et totalt opkøb dødsbo sparer dig for både tid og besvær. Vores mange års erfaring indenfor vores branche sikrer dig, at dit dødsbo vil blive håndteret professionelt og med respekt overfor både de efterladte og den afdøde. Gennem vores samarbejde med både danske og internationale antikvitetshandlere sørger vi for, at du får nogle af markedets bedste priser for alle genstande af værdi, som boet måtte indeholde, når vi opkøber det. Uanset hvad du har behov for, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Opkøb af dødsbo på Sjælland

Lader du os hos Totalrydning opkøbe dit dødsbo, kan du være sikker på en professionel håndtering. Vi tilbyder opkøb af alt lige fra dødsbo og til konkursbo. Om du skal af med en bolig med mange værdigenstande, der skal vurderes eller et bo uden værdi effekter, så påtager vi os gerne begge former for opgaver. Skal det ske hurtigt, kan vi også tilbyde ekspres håndtering. Vi håndterer særligt mange dødsbo og opkøb i København og omegn, men vi foretager opkøb af dødsbo på hele Sjælland.

Dødsbo købes til gode priser

Hos Totalrydning ved vi, hvad et dødsbo er værd. Ved håndtering af enhver opgave vil vi altid vurdere, hvor mange værdier der er i boligen. Hos os sker dette ikke på et tilfældigt grundlag. Vi har et solidt samarbejde med danske og internationale antikvitetshandlere, og det har den betydning, at det kan være med til at sikre dig ekstra gode priser. Vi tør faktisk godt at sige, at vi grundet vores gode samarbejde med professionelle aktører kan tilbyde dig ekstra gode vurderinger, som du ikke får andre steder. Diskretion og respekt er et vigtigt nøgleord i vores forretning. Vi sætter altid en dyd i at behandle ethvert dødsbo med stor respekt, og dette gør vi blandt andet ved at udvise diskretion. Vi ved alt om, hvor svært det som pårørende kan være at stå tilbage, og det har vi fuld respekt for. Det er derfor vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig en professionel håndtering, som kan hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os for opkøb af dødsbo

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en snak omkring dine muligheder for opkøb af dødsbo, så er du velkommen til at kontakte og få en uforpligtende snak . Vi står til rådighed for alle dine spørgsmål, eller hvis der er nogle informationer, du ikke kan finde på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til info@totalrydning.dk eller ringe til os på telefon 71 74 73 04. Vi står altid klar til at give dig en god pris på opkøb af dødsbo.

Diskretion og respekt

professionel håndtering

Effektivt men skånsomt

Vurdering af dødsbo

få et uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo

Hvad end du vil have købt dele af dit dødsbo eller gerne vil have solgt det hele på én gang, så ring eller skriv til os i Totalrydning. Når vi har aftalt en tid, så kommer vi forbi og giver en vurdering, så vi kan give dig et præcist og professionelt uforpligtende tilbud på dit dødsbo.

Professionelt opkøb af alle slags dødsbo

Hvorvidt dødsboet er fyldt med værdigenstande eller ikke indeholder særlige værdieffekter, betyder ikke noget for os – vi opkøber gerne alle former for dødsbo. Vi køber værdigenstande til en fair pris, og genstande som ikke har en markedsværdi kører vi på genbrugspladsen. Du skal altså ikke selv løfte en finger.

Vi sørger også for at have en dialog med dig om alle de genstande, som kan have affektionsværdi. Dem opkøber vi selvfølgelig ikke, med mindre du selv gør opmærksom på, at du vil sælge dem.

Når vi afregner opkøbet af dit dødsbo, finder betalingen sted inden vi går i gang med at tømme dødsboet. Skulle det være sådan, at salget af boet ikke er nok til at dække udgifterne for at få det ryddet, så tager vi først mod betaling, når hele boet er ryddet og afleveret.

dødsbo rydning