OM OS - HVEM ER VI?

Flere generationers erfaring

Totalrydning er en virksomhed som har flere generationers erfaring med både vurdering, rydning og opkøb af dødsbo. Vi er en familiedrevet virksomhed med speciale i tryghed, diskretion og respekt. Vores fokus er at gøre det så nemt og smertefrit for den pårørende som muligt. Når en nær slægtning er gået bort, kæmper man som regel med sorgen samtidig med, at man pludselig skal arrangere bisættelse, tage stilling til dødsbo og meget andet. Derfor gør vi alt vi kan for at sørge for, at du ikke skal bekymre dig om dødsboet – for det ordner vi. Vores mange års erfaring betyder også, at vi ikke kun behandler dødsboet nænsomt og med respekt, men også den pårørende. Vi ved, at det er en hård tid, og derfor sørger vi også for at tage hensyn til personen, og ikke kun boet. link
Stol fra dødsbo

Lad os håndtere dit dødsbo

Vi vil altid anbefale, at du lader en professionel håndtere dit dødsbo. For selvom du måske føler, at du selv kan klare det, så kræver det ofte både overskud og ekspertviden. Hvis du står med et dødsbo, så ring eller skriv til os, og lad os få en uforpligtende snak.

Vi rydder ikke kun boliger for private

Da det som regel er den pårørende, som står tilbage med dødsboet efter en nær slægtnings død, er vi i Totalrydning specialister i at løse rydningsopgaver for private borgere. Men det er ikke vores eneste målgruppe.

Vi tilbyder også vores rydnings- og opkøbs-service til alle, som måtte have en bolig, et lagerrum, en container eller andet, som de gerne vil have tømt eller opkøbt. For at nævne et par enkelte eksempler, så kan vi blandt andet arbejde for:

  • Private borgere
  • Advokater
  • Kommuner
  • Ejendomsselskaber

Hvis du er usikker på, om vi kan hjælpe dig, så ring eller skriv til os – vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

dødsbo rydning