Ekspres rydning - Når det skal gå hurtigt

Nogle gange har man brug for, at boet skal tømmes så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor ekspres rydning af din bolig eller dødsbo, så du får det ryddet på så kort tid som muligt. Måske har du ikke overskud til at tømme boet selv, eller måske har du en tidsfrist, som du ved, du ikke kan overholde alene. Uanset årsagen, så er Totalrydning klar til at rydde boligen for dig på rekord tid.

Ekspres rydning

Hvis du pludselig står i en situation, hvor du vil eller skal have ryddet en lejlighed, et dødsbo eller anden bolig, så tøv ikke med at ringe til os. Vi smider gerne alt vi har i hænderne, for at køre ud og hjælpe dig. Jo hurtigere du tager fat i os, jo hurtigere får du ryddet din bolig.

Når du har ringet til os og forklaret, hvad opgaven går ud på, giver vi et realistisk bud på, hvornår vi kan have tømt din bolig. Ved de fleste ekspres rydninger kan vi have hele boet tømt inden for 24 timer.

Vi rydder alt fra lejligheder til containere og lagerrum i København og på hele Sjælland

Inden for 24 timer

Når du ringer til os, kan vi som regel rydde boet inden for 24 timer – boet er altså allerede tømt dagen efter, du tager kontakt til os.

Hele Sjælland

Vi tilbyder ekspres rydning af boliger i Københavns-området og på hele Sjælland.

Spar penge

Hvis du har travlt, så tøv ikke med at kontakte os. I sidste ende kan du faktisk spare penge ved at få boligen ryddet hurtigt.

Få et uforpligtende tilbud på ekspres rydning

Har du brug for hjælp til at få ryddet din bolig så hurtigt som muligt, så ring eller skriv til os i Totalrydning. Vi sidder altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud og et estimat på, hvor hurtigt vi kan have din bolig tømt og ryddet.

Vi udfører ekspres rydninger for alle typer boliger

Vi kan tømme alle former for boliger, som du måtte ønske – fra lejligheder til små kolonihavehuse til store huse. Vores ydelser er desuden ikke kun afgrænset til boliger. Hvis du har et lagerrum eller en container, som du har brug for at få tømt så hurtigt som muligt, så står vi også klar til at hjælpe dig.

Vi påtager os ekspres opgaver af alle størrelser. Jo større din bolig er, jo længere tid vil det tage at tømme, men når vi ekspres rydder, gør vi alt hvad vi kan for, at det stadig bliver gjort så hurtigt, som du ønsker det. Hvis opgaven er meget stor, sætter vi f.eks. flere folk på opgaven, så det stadig kan blive gjort hurtigt og effektivt.

Alt i alt har vi både udstyr og mandskab nok til at kunne klare en hvilken som ekspres rydning på så kort tid som muligt – uanset hvornår det måtte være.

dødsbo rydning