Vores andre ydelser

I Totalrydning er vi specialister i vurdering, opkøb og rydning af dødsbo – men vi kan meget mere end blot det. Vores mange års erfaring på området kan vi sagtens overfører til tømning af alle typer boliger – og også til andre opbevaringsrum. Vi rydder både containere og lagerrum i Københavns-området og på hele Sjælland. Læs mere nedenfor.

Rydning af container

Har du en container fyldt med gamle ting eller affald, som du ikke helt ved, hvad du skal gøre ved? Det skal skaffes af vejen, men du har måske ikke helt tid til at få det gjort. Tag fat i os, og lad en professionel håndtere det.

Vi tilbyder at rydde alle slags containere, og vi gør det både effektivt og professionelt. Som man siger, så er én mands affald en anden mands skat, og vores mange års erfaring og mange samarbejdspartnere gør, at vi kan finde de gemte guldkorn, som du måske ikke selv er klar over, at du har smidt ud.

Rydning af lagerrum

Hvis man har rigtige mange ting i boligen, og ikke er så glad for at smide ting ud i tilfælde af, at man måske får brug for det senere, så er et lagerrum en god idé. Men på et tidspunkt bliver man nødt til at tømme det – og det er her, at du bør kontakte os, så vi kan hjælpe dig og give dig en vurdering.

Der kan nemlig være mange skjulte skatte gemt bagerst i et lagerrum. Vi har en række samarbejder med både nationale og internationale antikvarer, så vi ved, hvilke møbler og hvilke ting, der er oppe i tiden, og derfor giver en god pris på markedet.

Kontakt os og book vores hjælp

Hvis du står med en container, et lagerrum eller noget helt tredje, som du vil have ryddet eller vurderet, så ring eller skriv til os i Totalrydning. Så kan vi sammen booke en tid, hvor vi kan komme forbi og kigge på opgaven.

Vi arbejder for alle

Selvom vi typisk rydder boliger, lagerrum, containere og andre opbevaringsrum for private borgere, kan vi gøre det for mange andre også. Vi yder vores services til alle, som måtte have brug for dem – hvad end det er private, erhverv og foreninger.

Hvis du f.eks. sidder som vicevært i en boligforening og har brug for, at der kommer nogen og rydder containerne på ejendommen, så kan vi klare opgaven. Eller hvis du sidder i en virksomhed med et stort lagerrum, der skal ryddes ud i, så kan vi også hjælpe dig.

Vi kan varetage næsten alle rydnings– og opkøbs-opgaver. Hvis du er usikker på, om vi kan hjælpe dig, eller om vi kan hjælpe med at løse netop din opgave, så tag kontakt til os og fortæl os, hvad det drejer sig om – så skal vi nok finde ud af noget.

dødsbo rydning